Om Hospital Trading

Hospital Trading as er en bedrift som utvikler og selger kvalitetsprodukter til helsesektoren i Norge.CompressImage

Målsetning og bedriftsprofil:

• Være et effektivt og lønnsomt selskap.
  • Betjene kunder på en måte som gjør det naturlig for dem å vende tilbake til Hospital Trading as
  • Utvikle forretningsområder og produkter i samarbeid med våre kunder og underleverandører.
  • Levere produkter og tjenester som tilfredsstiller kundenes spesifiserte krav og forventninger

Vi har krevende kunder. Dette gjør at vi alltid er på utkikk etter bedre løsninger og metoder. Hospital Trading as har som filosofi å utvikle produkter i samarbeid med våre kunder og underleverandører. Dette fører til at vi kan levere produkter og tjenester som tilfredsstiller kundenes krav og forventninger.

Kontaktinformasjon:

Hospital Trading as